info@thelaundryroom.mk
Ви треба перење?
+389 75 30 40 08

За нас

Долги години искуство

Професионална грижа за најдостапна цена

Ние сме професионалци во перење и пеглање, секогаш сме во тек со најновите технологии, методи за чистење и решенија за справување со дамки или деликатни ткаенини. Ние ги одржуваме највисоките стандарди за бизнис интегритет, следејќи ги локалните и националните прописи и правилата за безбедност на животната средина.

Зошто да не одберете нас?
Го правиме вашиот живот поедноставен и ви овозможуваме повеќе слободно време
За Нас
Ние сме ново отворена компанија која се стреми да понуди поинаков
пристап за услугите за хемиско чистење и перење во градот Скопје.

МИСИЈА:

The Laundry Room

Да се заврши одредена нарачка навремено (48часа прием/достава) со извонредност во квалитет.

ВИЗИЈА:

The Laundry Room

Да прераснеме препознатливи на пазарот како Quality Service Brand, во догледно време да успееме да се рангираме како најдобар сервис за хемиско.

Бесплатна испорака до вашиот дом

The Laundry Room

The Laundry Room е најновата перална во градот која нуди многу видови на квалитетни процеси на чистење. Пералната нуди брза и сигурна услуга за перење, сушење и пеглање директно од Вашиот дом.