info@thelaundryroom.mk
Ви треба перење?
+389 75 30 40 08

Услуги

Како функционира The Laundry Room

Бесплатно преземање

1

Перење и сушење на вашите алишта

2

Диплење и пеглање на вашите алишта

3

Бесплатна
достава

4
Зошто да не одберете нас?
Го правиме вашиот живот поедноставен и ви овозможуваме повеќе слободно време
Услуги
Професионална грижа за најдостапна цена.

Месечни пакети за перење

Користекќи ги нашите месечни пакети успевате да заштедите време кое можете да го поминете со вашите најблиски. Ние нудиме услуга за подигање и испорака за перење, сушење и пеглање како дел од нашите пакети.

Влажно
чистење

Методите на влажно чистење се подобри за животната средина, а поборниците за влажно чистење велат дека овие методи може да се користат без намалување или оштетување на облека која бара хемиско чистење.

Пеглање на пареа

The Laundry Room нуди пеглање со вакумски столови за пеглање. Контролите за температура на железни кутии обезбедуваат различни видови на облека да добијат соодветна топлина при пеглањето.

Отстранување дамки

Дамки од храна, пијалок или други слични знаци може да ги спречат вашите велур и свилени чанти или јакни и да ја уништат Вашата модна слика. Ние користиме специјални средства за различни материјали.