info@thelaundryroom.mk
Ви треба перење?
+389 75 30 40 08

Поправки

Експерти за поправки и корекции

Расипан патент? Премногу долги панталони? Сте изгубиле некој килограм или пак сте додале некој килограм повеќе? Не грижете се, ние можеме да ги средиме сите поправки и корекции на облеката

Се сеќавате ли на свадбениот костум што често не се носи? Па, можеби никогаш не ја видел светлината на денот по свадбата! Не грижете се, донесете го и ние ќе му ја вратиме оригиналната слава со посебен процес. Или Вашиот скап дизајнерски фустан кој беше ноен во посебна пригода, но оние прилики не се повторувале премногу често. Тоа не е нешто што лесно би можеле да го отфрлите … но сепак не се носат секој втор ден. Само јавете ни се и ние ќе им го обновиме сјајот!

Јавете се денес

Контакт