info@thelaundryroom.mk
Ви треба перење?
+389 75 30 40 08

Контакт

Адреса

ул. Костурски Херои, 1000 Скопје, Македонија

Phone

+389 75 30 40 08

Маил

info@thelaundryroom.mk

Испратете ни порака

Слободно испратете ни порака и прашајте се` што ве интересира. Нашата цел е да се погрижиме за свежината на вашите алишта.