info@thelaundryroom.mk
Ви треба перење?
+389 75 30 40 08
Како функционира The Laundry Room

Бесплатно преземање

1

Перење и сушење на вашите алишта

2

Диплење и пеглање на вашите алишта

3

Бесплатна
достава

4
Зошто да не одберете нас?
Го правиме вашиот живот поедноставен и ви овозможуваме повеќе слободно време
Услуги
Професионална грижа за најдостапна цена.

Месечни пакети за перење

Користекќи ги нашите месечни пакети успевате да заштедите време кое можете да го поминете со вашите најблиски. Ние нудиме услуга за подигање и испорака за перење, сушење и пеглање како дел од нашите пакети.

Влажно
чистење

Методите на влажно чистење се подобри за животната средина, а поборниците за влажно чистење велат дека овие методи може да се користат без намалување или оштетување на облека која бара хемиско чистење.

Пеглање на пареа

The Laundry Room нуди пеглање со вакумски столови за пеглање. Контролите за температура на железни кутии обезбедуваат различни видови на облека да добијат соодветна топлина при пеглањето.

Отстранување дамки

Дамки од храна, пијалок или други слични знаци може да ги спречат вашите велур и свилени чанти или јакни и да ја уништат Вашата модна слика. Ние користиме специјални средства за различни материјали.
За The Laundry Room

Професионална грижа за најдостапна цена.
Ние сме професионалци во перење и пеглање, секогаш сме во тек со најновите технологии, методи за чистење и решенија за справување со дамки или деликатни ткаенини.

0

Возила за испорака

0

Laundry room објекти

0

Посветени вработени

0

Задоволни

Перење по одмор или продолжен викенд
Ние ја третираме облеката според заслугата и квалитетот. Без оглед на типот на облека, дали е тоа лен, бела облека, теписи или пак килими, ние за сите имаме различен третман според составот на облека. Пробајте ги нашите услуги еднаш и знаеме дека ќе останете со нас!
Рачен багаж со димензии
(55cm X 40cm X 20cm)

2.099

МКД
  • Детергент - вклучено
  • Омекшивач - вклучено
  • Сушење и пеглање - вклучено
Медиум багаж со димензии
(65cm X 43cm X 30cm)

2.999

МКД
  • Детергент - вклучено
  • Омекшивач - вклучено
  • Сушење и пеглање - вклучено
Голем багаж со димензии
(75cm X 47cm X 33cm)

4.999

МКД
  • Детергент - вклучено
  • Омекшивач - вклучено
  • Сушење и пеглање - вклучено
Ви треба повеќе помош
In the event that you have a workforce needing a standard Laundry and Dry Cleaning administration,
at that point reach us today, and we'd be pleased to talk with you about the advantages and advantages
of utilizing our Laundryapp at your office