info@thelaundryroom.mk
Ви треба перење?
+389 75 30 40 08

Ценовник

Перење по одмор или продолжен викенд
Ние ја третираме облеката според заслугата и квалитетот. Без оглед на типот на облека, дали е тоа лен, бела облека, теписи или пак килими, ние за сите имаме различен третман според составот на облека. Пробајте ги нашите услуги еднаш и знаеме дека ќе останете со нас!
Рачен багаж со димензии
(55cm X 40cm X 20cm)

2.099

МКД
 • Детергент - вклучено
 • Омекшивач - вклучено
 • Сушење и пеглање - вклучено
Медиум багаж со димензии
(65cm X 43cm X 30cm)

2.999

МКД
 • Детергент - вклучено
 • Омекшивач - вклучено
 • Сушење и пеглање - вклучено
Голем багаж со димензии
(75cm X 47cm X 33cm)

4.999

МКД
 • Детергент - вклучено
 • Омекшивач - вклучено
 • Сушење и пеглање - вклучено
Детален Ценовник
Цените на сите наши услуги

За дома

 • 49 МКД Креветски Чаршав
 • 59 МКД Креветски Чаршав Дупли
 • 59 МКД Јоргански Чаршав Обичен
 • 79 МКД Јоргански Чаршав Дупли
 • 49 МКД Навлака За Перница
 • 289 МКД Ќебе Единечно
 • 399 МКД Ќебе Дупло
 • 349 МКД Перница
 • 399-599 МКД Јорган Единечен
 • 499-699 МКД Јорган Дупли
 • 49 МКД Асталски Чаршав
 • 29 МКД Над Чаршав
 • 15 МКД Салфета
 • 49 МКД Завеса М2
 • 49-69 МКД Пешкир
 • 15 МКД Крпа
 • 189 МКД Бањарка
 • 119 МКД Фротирски Прекривач
 • 499 МКД Навлака За Фотеља
 • 659 МКД Навлака За Двосед

Маици, блузи, долна облека и чорапи

 • 179 МКД Блуза
 • 179 МКД Волнена Блуза
 • 179 МКД Памучна Блуза
 • 179 МКД Џемпер
 • 35 МКД Долен Веш
 • 12 МКД Чорапи
 • 69 МКД Маица
 • 49 МКД Маица Без Ракави

Кошули, панталони и одела

 • 249 МКД Панталони
 • 719 МКД Кожни Панталони
 • 179 МКД Фармерки
 • 119 МКД Кошула
 • 719 МКД Кожна Кошула
 • 449 МКД Машко Одело
 • 419 МКД Женско Одело
 • 179 МКД Кратка Сукња
 • 239 МКД Долга Сукња
 • 359 МКД Плише Сукња

Палта, капути, фустани и ташни

 • 249 МКД Палто
 • 119 МКД Елек
 • 599 МКД Долг Капут
 • 479 МКД Мантил
 • 479 МКД Краток Капут
 • 419 МКД Јакна
 • 599 МКД Монтка
 • 419 МКД Елек Од Монтка
 • 1.079 МКД Кожно Палто
 • 479 МКД Кожен Елек
 • 1.799 МКД Кожен Мантил
 • 1.499 МКД Кожен Краток Капут
 • 359 МКД Ташна
 • 239 МКД Фустан Без Ракави
 • 359 МКД Фустан Со Ракави
 • 899 МКД Кратка Бунда
 • 1.299 МКД Долга Бунда
 • 1.199 МКД Венчаница

Перење по одмор или продолжен викенд

 • 2.099 МКД Рачен Багаж Со Димензии (55cm X 40cm X 20cm)
 • 2.999 МКД Медиум Багаж Со Димензии (65cm X 43cm X 30cm)
 • 4.999 МКД Голем Багаж Со Димензии (75cm X 47cm X 33cm)

Месечни пакети (перење, сушење и пеглање)

 • 2.000 МКД Mесечно Водено Перење 3кг. X 4 Пати Месечно
 • 3.000 МКД Mесечно Водено Перење 3кг. X 8 Пати Месечно
 • 2.500 МКД Mесечно Водено Перење 5кг. X 4 Пати Месечно
 • 4.000 МКД Mесечно Водено Перење 5кг. X 8 Пати Месечно
 • 4.500 МКД Mесечно Водено Перење 10кг. X 4 Пати Месечно
 • 6.000 МКД Mесечно Водено Перење 10кг. X 8 Пати Месечно
 • 190 МКД Еднократно Перење И Сушење На Алишта 1кг.-5кг.
 • 170 МКД Еднократно Перење И Сушење На Алишта 5кг.-10кг.
 • 140 МКД Еднократно Перење И Сушење На Алишта повеќе од 10кг.

Детски работи

 • 419 МКД Детска Монтка
 • 299 МКД Детски Капут
 • 719 МКД Детска Венчаница

Специјална понуда

Имаме специјални понуди за хотели, болници, училишта, студентски домови и факултети. Контактирајте не за повеќе информации.

Работно време

Понеделник - Петок
08:00 - 20:00
Сабота 10:00 - 15.00
Недела Затворено